Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2022

Двом ймовірним вбивцям 11-річного хлопчика повідомлено про нову підозру

Ювенальними прокурорами Запорізької обласної прокуратури з урахуванням отриманих нових  доказів у рамках кримінального провадження за фактом викрадення та умисного вбивства 11-річного хлопчика двом ймовірним його вбивцям повідомлено нову підозру.  Відтепер їх підозрюють ще в одному умисному вбивстві.
 
За даними слідства, у серпні 2021 року двоє чоловіків 25 та 45 років викрали 11-річного хлопчика. Силоміць посадивши дитину до автомобіля, відвезли до домоволодіння, розташованого у с. Радивонівці Мелітопольського району. Хлопчика били та утримували у підвалі упродовж 2-х тижнів. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер. Потім тіло дитини помістили до ями, викопаної у підвальному приміщенні літньої кухні, та залили бетоном.
 
Також у вересні 2021 року вищевказані особи викрали та застосували до 48-річної мешканки Мелітопольського району фізичне насильство. Вимагаючи від потерпілої повернення наркотиків, які остання погодилась взяти на збереження, били руками та дерев`яною битою, внаслідок чого настала її смерть. З метою уникнення відповідальності тіло жінки втопили у річці поблизу с. Радивонівки.
 
Наразі особам повідомлено про підозру за фактами незаконного позбавлення волі та викрадення людини, що спричинили тяжкі наслідки, та умисних вбивств, одне з яких малолітньої дитини, вчинених за попередньою змовою групою осіб (п. п. 2, 3, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України).
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
У разі доведення в суді вини підозрюваних їм загрожує довічне ув’язнення.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1747