Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2022

Службова недбалість зі збитками у понад 630 тис. грн – на Запоріжжі судитимуть колишню заступницю головного бухгалтера лікарні

Прокурори Запорізької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишньої заступниці головного бухгалтера районної лікарні за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).
 
За даними слідства, за недбалого ставлення підозрюваної до своїх службових обов’язків та відсутністю контролю за своїми підлеглими, останні, скориставшись  її цифровим підписом, незаконно здійснювали перекази грошових коштів із розрахункових рахунків лікарні на власні. У такий спосіб було привласнено понад 630 тис. грн бюджетних коштів.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Відділенням № 2 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1652