Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2022

Розбій та сексуальне насильство над школярем – на Запоріжжі підозрюють двох підлітків

Захист інтересів дітей є одним із пріоритетних питань органів прокуратури. Хід досудового розслідування  кримінальних правопорушень, пов’язаних з дітьми, перебуває на особливому контролі Запорізької обласної прокуратури.
 
Ювенальні прокурори Запорізької окружної прокуратури повідомили про підозру двох підлітків за фактом розбою та сексуального насильства, вчиненого стосовно їхнього однолітка  (ч. 2 ст. 187 та ч. 3 ст. 153 КК України).
 
За даними слідства, 15 січня 2022 року неповнолітні в приватному будинку смт Кушугум вчинили знущання та сексуальне насильство над їх колишнім однокласником. Потім, погрожуючи фізичною розправою, заволоділи його мобільним телефоном.
 
Наразі двох неповнолітніх затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КК України. Питання щодо обрання їм запобіжного заходу вирішується.
 
Слідство триває, встановлюються обставини події та інші причетні до вказаних злочинів особи.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Відділу поліції № 6 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області. 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1642