Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2022

Незаконний вилов риби у Каховському водосховищі – мешканець Василівського району відповідатиме у суді

Прокурори Василівської окружної прокуратури до суду скерували обвинувальний акт стосовно мешканця м. Кам’янка-Дніпровська Василівського району за фактом незаконного зайняття рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 КК України).
 
За даними слідства, чоловік займався незаконним виловом риби у Каховському водосховищі. Не маючи спеціальних дозвільних документів на рибний промисел, використовуючи ліскові сітки, які заборонені для «рибалок-любителів», він виловив понад 470 особин риби підвиду «Плитка», чим заподіяв шкоду рибному господарству держави на суму майже 800 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Відділенням поліції № 1 Василівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1614