Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.12.2021

Заволодіння бюджетними коштами на проектуванні сільських амбулаторій – судитимуть керівника комерційної структури

Захищено інтереси держави у бюджетній сфері. Прокурорами Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя скеровано до суду обвинувальний акт відносно директора підприємства за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, та службового підроблення (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
 За даними слідства, керівник комерційної структури заволодів коштами у сумі майже 140 тис. грн, які були виділені з обласного бюджету на проектування сільських амбулаторій, розташованих на території Василівського та Запорізького районів. Вступивши у попередню змову з посадовцями органу державної влади, ним було умисно внесено неправдиві відомості до офіційних документів та завищено обсяг та вартість виконаних за договором робіт.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Відділом поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1979