Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2021

Метадон та дифенгідрамін у гіпсових скульптурах: на Запоріжжі за контрабанду наркотиків та сильнодіючих речовин - судитимуть жінку (ФОТО)

Прокурори Запорізької обласної прокуратури до суду скерували обвинувальний акт стосовно 48-річної жінки за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту наркотичних засобів та сильнодіючих речовин в особливо великих розмірах, а також замаху на їх контрабанду (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 201, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України).
 
За даними слідства, мешканка м. Києва організувала перевезення з України через територію Російської Федерації до тимчасово окупованого Донецька майже 500 г метадону та 400 г дифенгідраміну. Наркотик та сильнодіюча речовина були сховані у пустотілих гіпсових садово-паркових скульптурах, які повинен був доставити водій маршрутного таксі.
 
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Управління СБУ в Запорізькій області.
 
Примітка: за вчинення вказаних злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.
 
Прокуратура продовжує боротьбу зі злочинами у сфері господарської діяльності та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2283