Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2021

Заволодіння майже 300 тис. грн на ремонті вуличного освітлення – підозрюється директорка підприємства-підрядника

Захищено інтереси держави у бюджетній сфері. За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру директорці товариства за фактом заволодіння чужим майном у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, суб’єкт господарювання на договірних умовах виконував  роботи  по реконструкції мережі зовнішнього освітлення по одній із вулиць міста, на які Запорізькою обласною радою виділено понад 3 млн грн. Підозрювана, зловживаючи своїм службовим становищем, умисно внесла до актів прийому-передачі  неправдиві відомості, якими завищила обсяг  фактично виконаних робіт. За цих обставин із обласного бюджету на рахунок підприємства-підрядника перераховано зайві бюджетні кошти на суму майже 300 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1760