Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2021

Майже 140 тис. грн «у кишеню» на проектуванні сільських амбулаторій – підозрюється керівник підприємства-підрядника

Захищено інтереси держави у бюджетній сфері. За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру директора підприємства за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, та складання завідомо неправдивого офіційного документа (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, керівник комерційної структури заволодів коштами у сумі майже 140 тис. грн, які були виділені з місцевого бюджету на проектування сільських амбулаторій області. Вступивши у попередню змову з посадовцями органу державної влади, ним було умисно внесено неправдиві відомості до офіційних документів щодо обсягів та вартості виконаних за договором робіт.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Відділом поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1479