Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2021

На Запоріжжі директор підприємства заволодів майже 170 тис. грн бюджетними коштами на будівництві спортмайданчика

Захищено інтереси держави у бюджетній сфері. За процесуального керівництва Мелітопольскої окружної прокуратури викрито ексдиректора комунального підприємства у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, та у складанні завідомо неправдивого офіційного документа (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, керівник комунального підприємства незаконно обернув на свою користь кошти державного бюджету у сумі майже 170 тис. грн, які були виділені для будівництва спортивного майданчика. Так, підрядник безпідставно вніс недостовірні відомості до актів приймання щодо використання матеріалів та виконання будівельних робіт, які фактично не здійснено. Таким чином, упродовж двох років через недобудову молодь Мелітопольського району позбавлена можливості користуватись футбольним полем.
 
Наразі чоловіку повідомлено про підозру за вищевказаною кваліфікацією, встановлюються всі фактичні обставини вказаного кримінального правопорушення.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Мелітопольського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1374