Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2021

На Запоріжжі судитимуть водія, який напідпитку посягав на життя поліцейського та вчинив ДТП

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 70-річного мешканця смт Михайлівки Василівського району, який у серпні 2021 року посягав на життя правоохоронця та вчинив ДТП у стані алкогольного сп’яніння (ч. 1 ст. 286-1, ст. 348 КК України).
 
За даними слідства, співробітники поліції на території Василівського району зупинили п’яного водія, який керував автомобілем «Мазда». Під час складання протоколу про адмінправопорушення чоловік почав тікати, свідомо наїхавши при цьому на правоохоронця. Проїхавши майже 4 км зі швидкості понад 100 км/год із поліцейським на капоті, «горе водій» не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. Унаслідок зіткнення правоохоронцю та 13-річній дитині, яка весь цей час залишалася в авто, спричинені тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
 
Публічне обвинувачення підтримуватиметься прокурорами Василівської окружної прокуратури.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2009