Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2021

Спроба перевезти громадян на тимчасову окуповану територію поза межами пунктів держкордону України – судитимуть мешканця м. Бердянська

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури скеровано до суду скеровано обвинувальний акт відносно мешканця м. Бердянська за фактом закінченого замаху на порушення порядку в’їзду на тимчасово-окуповану територію України та виїзду з неї з метою заподіяння шкоди інтересам держави (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 332-1 КК України).
 
За даними слідства,  40-річний чоловік попередньо підшукавши на платформі онлайн-оголошень «OLX» 5-х пасажирів у жовтні  2021 року на власному авто намагався незаконно перевезти їх через непрацюючий пропускний пункт  «Маринівка» до тимчасово окупованої території Донецької області поза межами пунктів пропуску державних кордонів України. Однак, скоординованими зусиллями правоохоронних органів та органів прикордонної служби протиправну діяльність підозрюваного було зупинено.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Управління СБУ в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1635