Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2021

На Запоріжжі викрито групу осіб, яка займалась виготовленням та збутом наркотичних засобів

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури викрито незаконну діяльність групи осіб щодо вирощування наркорослин, а також виготовлення та зберігання з метою збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України).
 
За даними слідства, житель м. Запоріжжя разом зі своїм знайомим, вступивши у злочинну змову, займались незаконним вирощуванням рослин конопель та виготовленням наркотиків для їх збуту на території області.
 
           
 
За результатами санкціонованих обшуків за місцем мешкання одного з чоловіків вилучено майже 1 кг розфасованого по пакетах наркотичного засобу – канабісу, та майже 5 кг верхівок коноплі у будинку його батьків, а також майже 3 кг верхівок коноплі за місцем проживання його  змовника. 
 
Правоохоронцями одного з наркодилерів затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру. Наразі вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно зі Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
      
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1694