Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2021

Неправомірна вигода на понад 11 тис. доларів США – судитимуть начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області (ФОТО)

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди  (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
За даними слідства посадовець, погрожуючи створенням штучних перешкод у професійній діяльності свого підлеглого, вимагав від останнього грошові кошти із розрахунку 150 доларів США за кожну операцію із реєстрації чи перереєстрації сільськогосподарської техніки та отримав на свою вимогу 11 250 доларів США.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
     
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1764