Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2021

Вчинив дії сексуального характеру щодо малолітньої дитини – на Запоріжжі взято під варту 35-річного ґвалтівника

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя мешканцю області повідомлено про підозру за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України).
 
За даними слідства, у листопаді 2021 року 35-річний чоловік перебуваючи у квартирі своєї знайомої разом із її 6-річної донькою, скориставшись тим, що нікого з дорослих не було дома, зґвалтував дитину.
 
Правоохоронцями затримано підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України.
 
Суд погодився із доводами прокурора щодо необхідності обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та виніс відповідне рішення про його застосування.  Відтепер ґвалтівник 60 діб буде перебувати за гратами.
 
 Досудове розслідування триває, його здійснюють слідчі відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1540