Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2021

Судитимуть місцевого мешканця за смертельну ДТП на території о. Хортиця

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт відносно 49-річного чоловіка за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження та смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1  КК України).
 
За даними слідства, водій автомобіля «Honda Accord», перебуваючи за кермом у нетверезому стані, рухаючись по автодорозі на о. Хортиця, здійснив наїзд на 4-річну дитину та її батьків. У результаті дорожньо-транспортної пригоди чоловік із жінкою отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості. Дівчину було госпіталізовано до лікарні м. Запоріжжя із тяжкими тілесними ушкодженнями. Через декілька днів вона померла у медичному закладі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Слідчими Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1785