Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2021

На Запоріжжі судитимуть 34-річну жінку, яка за місцем мешкання вирощувала майже 200 кущів конопель (ФОТО)

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканки м. Запоріжжя за фактом незаконного вирощування конопель, а також незаконного виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2  ст. 310, ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 34-річна жінка на території домоволодіння вирощувала коноплю, з якої виготовляла канабіс для подальшого збуту.  Виготовлений власноруч наркотик та придбані у невстановлених слідством осіб психотропи фасувала у полімерні зіп-пакети, які зберігала при собі та за місцем свого мешкання.
 
Під час проведення санкціонованого обшуку приватного домоволодіння підозрюваної вилучено майже 200 рослин роду коноплі, канабіс власного виробництва, пристрій для його виготовлення, 19 зіп-пакетів із психотропними речовинами, обіг яких заборонено: PVP, метамфетаміном, МДМА, амфетаміном тощо.    
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилось Василівським районним управлінням поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
    
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2383