Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2021

Незаконна діяльність мережі гральних закладів у м. Бердянську – судитимуть членів організованої групи

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 4-х учасників злочинного угрупування за фактом незаконної діяльності щодо організації та проведення азартних ігор ( ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28,  ч. 1 ст. 203-2 КК України).
 
За даними слідства, співробітник територіального підрозділу Нацполіції в Запорізькій області з метою отримання незаконного матеріального прибутку очолив злочинну групу, до складу якої залучив 3-х знайомих цивільних осіб. Потім учасники групи, за відсутності відповідних ліцензій, організували на території м. Бердянська мережу гральних закладів, у яких місцевим мешканцям надавався доступ до азартних ігор через мережу Інтернет, із використанням відповідних онлайн-програм.
 
За результатами санкціонованих обшуків у 3-х орендованих вказаними особами приміщеннях правоохоронцями вилучено 29 одиниць комп’ютерної техніки, грошові кошти у сумі майже 250 тис. грн, мобільні телефони, чорнові записи та документацію.
 
Досудове розслідування у провадженні здійснювалось слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі.  
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2372