Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2021

На Запоріжжі викрито теплицю із незаконно вирощеними наркорослинами (ФОТО)

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя викрито злочинну діяльність щодо незаконного зберігання з метою збуту наркотичних засобів та вирощування конопель (ч. 2 ст. 307 КК, ч. 2 ст. 310 КК України).
 
За даними слідства, 40-річний мешканець Запорізької області на території домоволодіння у теплиці довжиною 12 м вирощував рослини конопель.
 
          
 
Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронцями, окрім 74 культивованих кущів наркорослини, виявлено близько 5 кг наркотичного засобу - сухого канабісу, який зберігався з метою збуту. Орієнтовна вартість вилученого «нарковрожаю» за цінами «чорного» ринку складає понад 3 млн грн.
 
Досудое розслідування у кримінальному провадженні триває.
       
Заходи з викриття проводились прокуратурою спільно із Відділом поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
     
      
       
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1609