Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2021

Заволодіння врожаєм коріандра на майже 800 тис. грн – на Запоріжжі підозрюється виконувач обов’язків керівника держпідприємства

За процесуального керівництва Мелітопольської окружної прокуратури повідомлено про підозру виконуючому обов’язків директора одного з сільськогосподарських державних підприємств Національної академії аграрних наук України за фактом заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, у особливо великих розмірах  (ч. 5 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, посадовець, діючи за попередньою змовою з невстановленими особами, заволодів майже 40 тонами врожаю коріандра, чим завдав державі збитки на суму майже 800 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі Мелітопольського районного управління поліції Головного управління Найполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1663