Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2021

Викрадення дитини - проводяться слідчі дії, направленні на встановлення свідків та обставин події

Ювенальними прокурорами Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом викрадення малолітньої дитини  (ч. 2 ст. 146 КК України).
 
За даними слідства, під час прогулянки жінки зі своєю онукою на одній із вулиць  м. Запоріжжя двоє чоловіків у медичних масках вихопили з дитячої коляски однорічну дитину, сіли до автомобіля та поїхали з місця події у невідомому напрямку.  При цьому дитина, ймовірно, могла отримати тілесні ушкодження.
 
У ході проведення першочергових слідчих дій місцезнаходження дитини встановлено. Наразі дівчинка перебуває разом зі своїм батьком, який проживає у м. Києві.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють  слідчі Відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області. Хід розслідування взято на контроль Запорізькою обласною прокуратурою.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1772