Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2021

Порушення громадського порядку, що супроводжувалось зухвалістю та спричиненням тілесних ушкоджень 82-річному пасажиру - на Запоріжжі повідомлено про підозру водієві маршрутки

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру водієві маршрутного автобуса за фактом порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалась особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України).
 
За даними слідства, водій маршрутного таксі у присутності пасажирів, у тому числі дітей, з метою позбавлення права особи похилого віку на пільговий проїзд, безпідставно спровокував конфлікт із 82-річним пенсіонером та, скориставшись його безпорадним станом через похилий вік, викинув із салону візок з рюкзаком потерпілого та, намагаючись виштовхати останнього, спричинив йому тілесні ушкодження.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває, його здійснюють слідчі Відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1837