Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2021

Виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин – на Запоріжжі судитимуть 3-х учасників злочинного угрупування

За процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3-х учасників організованої групи за фактом незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропних речовин та особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинені повторно (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 46-річний житель м. Бердянська створив та очолив стійку організовану групу, до складу якої залучив ще двох місцевих мешканців. У подальшому з вересня 2020 по червень 2021 років підозрювані займались незаконним виготовленням, зберіганням та подальшим збутом психотропної речовини - метамфетаміну та особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Бердянського районного відділу поліції Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1853