Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2021

Відбулась робоча зустріч представників Запорізької обласної прокуратури та громадської організації «ОПП «Взаємодія»

Сьогодні, за круглим столом відбулась робоча зустріч представників Запорізької обласної прокуратури та громадської організації «ОПП «Взаємодія» з окремих питань запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству.
 
У заході взяли участь начальник відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству обласної прокуратури Олена Крючкова, заступник начальника відділу  нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування, дізнання та підтриманням публічного обвинувачення обласної прокуратури Анатолій Табахов та Голова правління ЗОГО «ОПП «Взаємодія» Ірина Куратченко.
 
             
 
Під час зустрічі активно обговорювались питання щодо стану  взаємодії у регіоні суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері домашнього насильства та роль безпосередньо прокуратури у  підтриманні постраждалих осіб у межах повноважень, тощо. Представники відомства поділились у межах своєї юрисдикції практичними напрацюваннями щодо протидії кримінальним правопорушенням, пов'язаним із домашнім насильством, що наразі визначено пріоритетом роботи органу  прокуратури.
 
Учасниками зустрічі  досягнуто домовленості про систематичний обмін інформацією та практичними напрацюваннями із зазначених питань. 
 
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2085