Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2021

Привласнення понад 1 млн грн бюджетних коштів – на Запоріжжі підозрюється бухгалтер виправної колонії

За процесуального керівництва Запорізької окружної прокуратури повідомлено про підозру бухгалтеру державної установи виконання покарань за фактом привласнення бюджетних грошових коштів в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, бухгалтер виправної колонії за попередньою змовою з невстановленими службовими особами  при складанні розрахунково-платіжних відомостей умисно збільшувала загальну суму грошових коштів, необхідних для виплати заробітної плати працівникам державної установи. У подальшому штучно збільшену суму грошових коштів безпідставно перераховувала на власний розрахунковий рахунок. У такий спосіб підозрювана привласнила понад 1 млн грн бюджетних коштів, чим спричинила державні відповідну матеріальну шкоду.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Відділу поліції № 6 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2086