Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

Відбулася робоча зустріч керівництва Запорізької обласної прокуратури та Управління патрульної поліції в Запорізькій області

Сьогодні у Запорізькій обласній прокуратурі під головуванням заступника керівника обласної прокуратури Петра Черного проведено робочу зустріч із керівництвом Управління патрульної поліції в Запорізькій області з метою обговорення стану додержання законів при адміністративному затриманні, застосуванні інших заходів, пов'язаних з обмеженням особистої свободи громадян.
 
У заході взяли участь начальник Управління патрульної поліції в Запорізькій області Світлана Михайловська, її заступник  Сергій Григорьєв та начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації Запорізької обласної прокуратури Юрій Гаврилов.
 
Під час зустрічі, зокрема, розглядались результати раніше проведених органами обласної прокуратури перевірок із цих питань, стан усунення виявлених порушень та вжиті за результатами прокурорського реагування заходи з метою недопущення таких фактів у майбутньому.
 
Учасники зустрічі наголосили на неухильному дотриманні вимог законодавства, прав і свобод людини, загальних інтересів суспільства і держави.
 
Додержання прав громадян при застосуванні до них заходів, пов’язаних з обмеженням особистої свободи, перебуває на постійному контролі керівництва обласної прокуратури.
 
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1472