Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

Обрано запобіжний захід місцевому мешканцю підозрюваному у скоєнні ДТП на території о. Хортиця

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя 49-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України).
 
За даними слідства, водій автомобіля «Honda Accord», перебуваючи за кермом у нетверезому стані, рухаючись по автодорозі на о. Хортиця, здійснив наїзд на 4-річну дитину та її батьків. У результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпілі із тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарень м. Запоріжжя.
 
Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України, у подальшому судом обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1534