Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2021

У скоєнні умисного вбивства подружжя пенсіонерів - на Запоріжжі підозрюється місцевий мешканець

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя місцевому мешканцю повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).
 
За даними слідства, 19 серпня 2021 року у нічний час 46-річний чоловік під час сварки з батьком колишньої співмешканки, яка відбувалась у під’їзді за місцем проживання останнього, спричинив йому ножові поранення від яких 69-річний  чоловік помер на місці. Потім підозрюваний проник до квартири потерпілого, де на кухні наніс множинні удари ножем у різні частини тіла 70-річній дружині, від яких жінка також померла на місці події, та після вчинення злочину відразу зник.
 
За результатами першочергових слідчих дій чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції Головного Управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1775