Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2021

За незаконне виготовлення та збут тютюнових виробів – на Запоріжжі судитимуть громадянина Сирії

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно громадянина Сирії за фактом систематичного виготовлення та збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч. ч. 1, 2 ст. 204 КК України).
 
За даними слідства, влітку 2020 року 34 - річний чоловік організував на території обласного центру незаконне виробництво тютюнової продукції, яку реалізовував у власно створеній ним же мережі нелегальних магазинів та інших торгівельних об’єктах.
 
У межах кримінального провадження припинено незаконну діяльність 3-х магазинів на території м. Запоріжжя, за результатами обшуків вилучено 11600 пачок тютюнових виробів, сировину для виготовлення тютюнової продукції, хімічні та ароматичні домішки, контрафактні тютюнові вироби іноземного виробництва без марок акцизного податку України. Вартість вилученого складала майже 2 млн грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилось слідчим управлінням Головним управлінням ДФС у Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
        
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1786