Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2021

Через незаконну порубку дерев державі завдано збитків на суму майже 65 тис. грн – судитимуть мешканця смт Кушугума

За процесуального керівництва Запорізької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця смт Кушугума за фактом незаконної порубки дерев у захисних лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 246 КК України).
 
Встановлено, що у січні 2021 року у нічний час 19-річний чоловік без оформлення у компетентних державних органах спеціального дозволу за допомогою бензопили вчинив незаконну порубку дерев породи «ДУБ» у лісосмузі, розташованої поблизу смт Кушугума Запорізького району, чим спричинив державі збитки на загальну суму майже 65 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Відділу поліції № 6 Запорізького районного управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1116