Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2021

Хабар за безперешкодне здійснення підприємницької діяльності на території парка відпочинку – на Запоріжжі судитимуть заступника директора підприємства (ФОТО)

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора одного з комунальних підприємств у сфері культури та відпочинку м. Запоріжжя за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
За даними слідства, посадовець вимагав та одержав від суб’єкта господарювання 15 тис. грн за безперешкодне здійснення підприємницької діяльності у сфері торгівлі на території парка відпочинку.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Відділу поліції № 1 Запорізького районного управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
           
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1118