Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2021

Заволодів коштами майже на 200 тис грн – на Запоріжжі судитимуть 44-річного підприємця

За процесуального керівництва Вознесенівською окружною прокуратурою м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно місцевого підприємця за фактом шахрайського заволодіння бюджетними коштами (ч. 2 ст. 190 КК України).
 
За даними слідства, у квітні 2021 року за результатами публічних торгів між Головним управлінням Нацполіції та переможцем тендера укладено договір, за яким підприємець був зобов’язаний поставити замовнику   кондиціонери Osaka STV-12 HH у кількості 23 штук. Проте підозрюваний шляхом  зміни маркувальних наклейок на кожній одиниці товару поставив  до правоохоронної структури під виглядом кондиціонерів Osaka STV-12 HH кондиціонери більш дешевшої версії та шахрайським шляхом заволодів коштами державного бюджету майже на 200 тис грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Відділу поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління  Нацполіції в Запорізькій області області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1520