Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2021

На Запоріжжі викрито незаконну діяльність двох підпільних гральних закладів

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури викрито та припинено діяльність одразу двох нелегальних гральних закладів на території Запорізької області, які функціонували без ліцензії на провадження  відповідного виду діяльності з організації та проведення азартних ігор, що видається відповідно до закону (ч. 1 ст. 203-2 КК України).
 
За даними слідства, місцевими мешканцями у нежитлових приміщеннях, розташованих у двох районних центрів області організовано доступ стороннім особам до азартних ігор із метою отримання прибутку.
 
Під час проведених обшуків правоохоронцями вилучено майже 20 одиниць гральної техніки – системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавалися послуги у сфері грального бізнесу, мобільні телефони, грошові кошти у сумі 12 тис. грн та інші докази незаконної діяльності.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснює  Слідче управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
           
 
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram
    

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1396