Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2021

Запорізькою обласною прокуратурою підведено підсумки роботи у першому півріччі 2021 році

У Запорізькій обласній прокуратурі 22 липня 2021 року проведено нараду, на якій підведено підсумки роботи органів прокуратури області у першому півріччі 2021 року.
 
Під час відкриття наради зауважено, що створенням у березні  цього року окружних прокуратур завершено процес реформування системи органів прокуратури,  проте триває вирішення питань кадрової наповненості  всіх структурних ланок. Наразі триває добір на зайняття вакантних адміністративних посад в органах прокуратури та на зайняття вакантних посад прокурорів в окружних прокуратурах.
 
Обговорюючи результати роботи прокурорів у першому півріччі 2021 року, керівник зазначив, що органами прокуратури області у цілому забезпечено належний стан виконання обов’язків на пріоритетних напрямах, проте є наявний ряд  проблемних питань, які потребують як невідкладного вирішення, так і  постійної уваги органів прокуратури.
 
За підсумками наради окреслено заходи, спрямовані на підвищення ефективності діяльності відомства, та визначено першочергові завдання на ІІ півріччя 2021 року.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1345