Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2021

Запорізька обласна прокуратура забезпечує право громадян на звернення та доступ до публічної інформації

До обласної прокуратури у першому півріччі 2021 року надійшло та зареєстровано 21783 документи, з яких понад 4 тис. – звернення громадян. Із числа звернень, що надійшли – понад 1,8 тис. вирішено по суті, поновлено права 71 громадянина.
 
Наразі, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, відповідно до вимог чинного законодавства, проведення особистого прийому в органах прокуратури області призупинено на час дії карантину.
 
Разом з цим, здійснюючи нагляд за дотриманням прав ув’язнених, керівництвом прокуратури області з дотриманням карантинних обмежень не припинялись виїзні прийоми, у тому числі у місцях позбавлення волі. Так, прокурорами прийнято понад 100 осіб, з них 96 в`язнів, 12 в`язнів прийнято особисто керівником обласної прокуратури.
 
Також належним чином налагоджено зв'язок з громадськістю, забезпечено систематичне та оперативне оприлюднення публічної інформації, що знаходиться у володінні органів прокуратури, розглянуто та скеровано за належністю понад 70 запитів на публічну інформацію.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 970