Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2021

Заволодіння понад 150 тис. грн бюджетних коштів Національного історико-археологічного заповідника «Кам’яна Могила»

За процесуального керівництва Мелітопольської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора підрядної організації за фактом заволодіння бюджетними коштами, шляхом зловживання службовою особою службовим становищем та службове підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, у 2020 році директор зловживаючи своїм службовим становищем при виконанні робіт по реконструкції комплексу будівель і споруд Національного історико-археологічного заповідника «Кам’яна Могила» склав та видав завідомо неправдиві офіційні документи. Внаслідок зазначених дій керівник підприємства незаконно обернув на свою користь кошти державного бюджету в сумі понад 150 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими   Мелітопольського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1408