Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2021

Розтрата понад 9 млн грн під час ремонту Міжнародного аеропорту на Запоріжжі - підозрюється керівник комунального підприємства

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру керівнику підприємства «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» за фактом неналежного виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що призвело до настання тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 КК України).
 
Встановлено, що упродовж 2017-2018 років посадовець, незважаючи на передбачений договірними умовами гарантійний строк з ремонту аеродромних покриттів та невідповідність їх вимогам проектно-кошторисної документації, без проведення відповідної претензійної роботи уклав новий договір на виконання робіт з ремонту цих же ділянок. Внаслідок таких протиправних дій комунальному підприємству завдано економічних збитків на суму понад    9 млн грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось управлінням СБУ в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1427