Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2021

На Запоріжжі підозрюється поліцейський за вимагання неправомірної вигоди

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру заступнику начальника одного із відділів поліції Запорізького районного управління поліції ГУ НП в Запорізькій області за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
За даними слідства, підполковник поліції, погрожуючи створенням штучних перешкод в сфері інтернет послуг, незаконно вимагав від підприємця щомісячно грошові кошти в розмірі 18 тис. грн, та отримав їх на свою вимогу за допомогою інтернет-банкінгу у загальній сумі 35 тис. грн.
 
Під час одержання чергової частини неправомірної вигоди заступника начальника затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою . Встановлюються інші особи, причетні до вчинення кримінального правопорушення.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
         
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1559