Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2021

Розтрата понад 600 тис. грн бюджетних коштів – підозрюється директор підрядної організації

За процесуального керівництва Мелітопольської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору підрядної організації за фактом заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовою особою службовим становищем, у особливо великих розмірах та службове підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, директор підприємства упродовж 2017 року заволоділа бюджетними коштами, які були виділені Ботіївською сільською радою на капітальний ремонт дорожнього покриття однієї з вулиць с. Ботієво. Так, підозрювана   внесла неправдиві відомості до актів прийому-передачі виконаних робіт, якими посвідчила факт виконання робіт з капітального ремонту дороги на загальну суму понад 1,2 млн грн, замість фактично виконаних на суму вдвічі меншу. За цих обставин сільською радою на розрахункові рахунки підрядчика перераховані зайві бюджетні кошти на загальну суму понад 600 тис. грн, чим спричинено відповідну шкоду.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі Відділення поліції № 2 Мелітопольського районного управління поліції за оперативного супроводу управління СБУ в Запорізькій області. 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1452