Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2021

Взято під варту 34-річну місцеву мешканку, яка збувала наркотики на території м. Запоріжжя

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру місцевій мешканці за фактом збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 34-річна жінка збувала на території Вознесенівського району міста особливо небезпечний наркотичний засіб - метадон. Її затримано в порядку ст. 208 КПК України під час збуту наркотиків.
 
За результатами обшуку за місцем проживання підозрюваної правоохоронцями виявлено та вилучено 20 zip-пакетів з наркотичними засобами, обладнання для фасування, чорнові записи. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотиків становить близько 100 тис. грн. 
 
Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими  Відділу поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
     
 
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1056