Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2021

9 років позбавлення волі - засуджено мешканця Василівського району та його неповнолітнього спільника за скоєння зґвалтування та інших злочинів

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Василівської окружної прокуратури двох мешканців м. Кам’янка-Дніпровська Василівського району, один з яких неповнолітній, визнано винними у скоєнні  зґвалтування, вчиненого групою осіб відносно особи похилого віку (ч. 3 ст. 152 КК України), а останнього, ще й у схилянні особи до вживання наркотичних засобів (ч. 1 ст. 315 КК України) та примушуванні особи без її добровільної згоди до здійснення акту сексуального характеру з іншою особою (ч. 1 ст. 154 КК України).
 
Прокурори в суді довели, що у січні 2020 року близько другої години ночі троє хлопців у віці від 14 до 19 років, перебуваючи в стані наркотичного  сп’яніння, потрапили до будинку 69-річної жінки. У подальшому обвинувачені із застосуванням фізичного насильства, погрожуючи ножом, по черзі зґвалтували пенсіонерку. Не зупинившись на скоєному, один із хлопців, погрожуючи фізичним насильством, примусив їх 14-річного знайомого теж вчинити щодо жінки дії сексуального характеру.
 
Суд призначив обом обвинуваченим покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2022