Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2021

Розбійний напад та умисне вбивство з корисливих мотивів – судитимуть мешканця Василівського району

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 32-річного чоловіка за фактом  розбійного нападу та умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині з корисливих мотивів (ч. 4 ст. 187,  п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України).
 
За даними слідства раніше судимий мешканець Василівського району, маючи умисел на незаконне збагачення, у жовтні 2020 року у нічний час проник до будинку 74-річного пенсіонера та, спричинивши  потерпілому тілесні ушкодження,  заволодів майном на загальну суму понад 5 тис. грн. Не зупинившись на скоєному, з метою подолання опору з боку господаря будинку, чоловік продовжив наносити кулаком удари по голові та тулубу останнього, у результаті чого настала смерть потерпілого.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням  Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1194