Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2021

За збут особливо небезпечної психотропної речовини - судитимуть двох мешканок м. Енергодара

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно двох мешканок м. Енергодара за фактом незаконного придбання, зберігання та пересилання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, в особливо великих розмірах, вчинене за попередньою змовою групою осіб, із залученням неповнолітнього (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, з жовтня 2020 року дві дівчини, одній з яких 16 років, отримували від невстановлених осіб через поштові відправлення ТОВ «Нова Пошта»  наркотичні засоби та психотропні речовини, які зберігали в орендованій ними квартирі у м. Енергодарі з метою подальшого збуту.
 
Під час санкціонованого обшуку житла підозрюваних правоохоронці виявили та вилучили особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено - PVP вагою понад 1 кг.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилось слідчими слідчого Відділу поліції №1 Василівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1271