Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2021

На Запоріжжі судитимуть чоловіка, який висловлював судді погрози вбивством

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури стосовно особи до суду скеровано обвинувальний акт за фактом погрози вбивством щодо судді у зв’язку її діяльністю, пов’язаною з здійсненням правосуддя (ч. 1 ст. 377 КК України).
 
За даними слідства, у вересні 2019 року в залі судових засідань Михайлівського районного суду Запорізької області обвинувачений у кримінальному провадженні за фактом заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, будучи невдоволеним рішенням, прийнятим суддею, що здійснювала правосуддя, висловив на її адресу погрозу вбивством.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділенням Відділення поліції № 3 Василівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1125