Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2021

За вчинення вбивства з корисливих мотивів та інших особливо тяжких злочинів - на Запоріжжі судитимуть двох чоловіків

За процесуального керівництва Василівської окуржної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців Василівського району за фактом вбивства з корисливих мотивів, розбою, поєднаного із насильством, небезпечним для життя особи, поєднаного із проникненням у житло (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч.ч. 3, 4 ст. 187 КК України).
 
За даними слідства, у січні 2021 року вночі 43-річний чоловік, знаходячись на подвір’ї приватного домоволодіння, наніс декілька ударів молотком по голові господарю будинку, від чого останній помер на місці, та заволодів його наручним годинником. Потім, діючи вже групою осіб зі своїм знайомим, проникли до будинку убитого чоловіка та здійснили розбійний напад на його дружину. Заволодівши грошима та мобільним телефоном потерпілої, зв’язали її, після чого покинули місце події.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилось слідчим відділенням Відділення поліції № 2 Василівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1043