Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2021

Посадову особу одного з управлінь ВАТ «Запоріжгаз» викрито на одержанні хабара (ФОТО)

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури Запорізької області посадову особу районного управління Відкритого акціонерного товариства «Запоріжгаз» викрито на одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
За даними слідства, посадові особи структурного підрозділу ВАТ «Запоріжгаз» за безперешкодне перепланування вуличного газопроводу без внесення змін до експлуатаційного паспорта від мешканців населених пунктів на території обслуговування вимагали грошові кошти.
 
Під час одержання хабара у сумі 15 тис. грн правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України затримано керівника служби експлуатації та ремонтів зазначеного управління ВАТ «Запоріжгаз».
 
Тривають першочергові слідчі дії, у тому числі щодо встановлення причетності до вчинення злочину іншої особи.
 
Наразі затриманому повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділення Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області за оперативного супроводу працівників управляння стратегічних розслідувань у Запорізькій області ДСР Національної поліції.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1327