Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2021

Незаконний збут вогнепальної зброї – затримано мешканця Кам'янсько-Дніпровського району (ФОТО)

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Кам'янка-Дніпровка Запорізької області за фактом незаконного збуту вогнепальної зброї (ч. 1 ст. 263 КК України).
 
За даними слідства, 44-річний чоловік за невстановлених обставин незаконно придбав нарізну вогнепальну зброю промислового виробництва (калібр 5.6 мм) та вирішив її нелегально продати за 25 тис. грн.
 
За вірного обрання тактики проведення розслідування підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України поблизу його місця мешкання у м. Кам'янка-Дніпровка відразу після збуту зброї та отримання раніше обумовленої з покупцем суми грошей.
 
Наразі відносно нього застосовано запобіжний захід - домашній арешт.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснює слідчий відділ відділу поліції № 1 Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1255