Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2021

Повідомлено про підозру 38-річному мешканцю м. Запоріжжя, який організував виробництво «метамфетаміну» на території садового будинку

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Запоріжжя за фактом незаконного виробництва, зберігання з метою збуту психотропної речовини «метамфетаміну» в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, вказана особа, маючи умисел на незаконне виробництво, зберігання з метою збуту психотропних речовин організувала на території садового будинку, розташованого у садовому товаристві с. Малокатеринівки Запорізького району, незаконне виробництво та зберігання психотропних речовин в особливо великому розмірі.
 
За вірного обрання тактики проведення розслідування підозрюваного затримано під час перевезення психотропної речовини «метамфетаміну» вагою понад 41 грам.
 
Наразі до нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Слідство у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення інших осіб, які можуть бути причетні до вчинення цього та інших кримінальних правопорушень.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 995