Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2021

На Запоріжжі "закладчику" наркотичних засобів та психотропних речовин повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру місцевому мешканцю, який здійснював збут наркотичних засобів та психотропних речовин шляхом розкладання «закладок» на території Олександрівського району м. Запоріжжя (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, вилучені правоохоронцями під час особистого обшуку у підозрюваного 18 згортків із особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, загальною вагою 0,864 г, та психотропною речовиною – амфітаміном, загальною вагою 0,444 г, останній придбав через мережу Інтернет з метою подальшого збуту.
 
Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та наразі обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту.
 
Досудове розслідування триває, його здійснює слідчий відділ Відділу поліції № 2 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1154