Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2021

Судитимуть мешканця м. Запоріжжя за вчинення замаху на вбивство

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно раніше судимого мешканця міста Запоріжжя за фактом вчинення закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).
 
За даними слідства, у січні 2021  року у під’їзді багатоквартирного будинку по вул. Вроцлавській у м.Запоріжжі підозрюваний наніс 28 - річному чоловіку удар ножем у грудну клітину в область серця, заподіявши тяжке тілесне ушкодження, після чого зник із місця події. У зв’язку зі своєчасним наданням медичної допомоги потерпілому останній залишився живим.
 
Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом відділення поліції  № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 863