Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2021

Завдяки прокуратурі власність територіальної громади м. Запоріжжя поповнеться об'єктом нерухомості вартістю понад 500 тис. грн

Рішенням Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя задоволено позовну заяву Запорізької місцевої прокуратури № 3 про визнання протиправним, скасування рішення та витребування майна у власність територіальної громади м. Запоріжжя - двокімнатної квартири, вартістю понад 500 тис. грн.
 
За результатами опрацювання відповідної інформації прокуратурою встановлено, що відповідач надав державному реєстратору недійсне свідоцтво про право власності на квартиру, яка після смерті одинокої жінки мала б перейти у власність територіальної громади. Проте право власності на об’єкт нерухомості із застосуванням шахрайських схем відповідача було зареєстровано за останнім.
 
Крім того, за процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури № 3 до суду скеровано обвинувальний акт за фактом використання завідомо підробленого документу та шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190 КК України). Наразі судовий розгляд у кримінальному провадженні триває.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 947